10/15/2011

Moving to Paris

Morgen is het dan eindelijk weer zover, op naar Parijs! Mijn dagtaak voor vandaag was om mijn koffer in te pakken. Helaas bleek dit toch weer niet zo makkelijk te zijn als ik had gedacht. Ik ben inmiddels een uur bezig en het enige wat er in mijn koffer te vinden is zijn schoenen. De eeuwige kwestie van ons vrouwen is ‘’What to wear?’’ 
Om nog even meer in de ‘’mood’’ van Parijs te komen zet ik de laatste twee afleveringen van Sex and the City op. Hier verhuist Carrie voor haar geliefde naar Parijs. Ze slentert alleen door de straten van Parijs, heerlijk! Tegelijkertijd probeer ik wat outfits bij elkaar te sprokkelen, niet te veel kleding natuurlijk want ik wil ook nog wat mee terug kunnen nemen! Ik heb namelijk al veel leuke adresjes gevonden waar je topvintage kan kopen dus die koffer gaat vol terug, no matter what.
Tussendoor volg ik nog half de aflevering (het is al de 17e keer dat ik hem zie dus ik kan hem zowat dromen, ja ik ben fan!) en zie ik nog wat leuke plekjes waar ik nog niet ben geweest. De bekende scène waarin Carrie alleen in de Cador Patisserie een grote cupcake naar binnen werkt bijvoorbeeld. Daar wil ik ook zitten... (met zo’n heerlijke cupcake natuurlijk). Dus die foto kun je zeker verwachten bij m’n volgende blog!
Ondertussen is m’n koffer redelijk gepakt en de laatste aflevering is afgelopen. Ik ben er klaar voor. Paris, here I come!

Carrie in Paris

5 opmerkingen:

 1. OMG I love sex and the city! <3

  XoXo
  Plami

  http://www.fashionthrill.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love Sex & the City ! Oh I love Paris, actually I live there :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Really? How amazing!

  I want to live there too! I adore your city!

  xoxo
  sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your blog is oh so gorgeous! And you are so gorgeous yourself, not to mention beautiful. :)

  BeantwoordenVerwijderen